Pepe Willberg elämäkerrassa: Dannyn ex-heila on lapseni äiti!

Pepe Willbergin ura viihdetaiteilijana on kestänyt yli 50 vuotta. Siinä ajassa ehtii naisrintamallakin tapahtua yhtä jos toista.

Uunituore elämäkerta Pepe Willberg, Kai vielä muistat sen (readme.fi) on mielenkiintoinen anti menneiden vuosien viihdehistoriaa. Pepe Willbergin uran erilaiset vaiheet ovat kiinnostavaa luettavaa, sillä varmasti jokainen on kuullut Jormas-yhtyeen hitit Saat miehet kyyneliin, Rööperiin ja Taivas vain tietää. Pepe ja Paradisen Elämältä kaiken sain ja Pepen soololevyt Kuka kertoisi minulle ja Vähän ennen kyyneleitä.

Myös Pepen yksityiselämää on raotettu sopivasti, kuten laulajan suhdetta Ilkka "Danny" Lipsasen monivuotiseen sihteeriin Leila Salmelaiseen. Hän on Pepe Willbergin pojan äiti.

"Erään kerran majoituessamme Parikkalassa hotelliin Leila huomasi, että Armi oli menossa yöksi Dannyn huoneeseen. Leila meni näkemästään aivan paniikkiin ja ryntäsi kolkuttelemaan huoneeni ovea. Istuin aamuyöstä monta tuntia Leilan kanssa Lipsasen Mersussa kuunnellen häntä ja yrittäen helpottaa hänen oloaan. Käsitin, että oli syntynyt erittäin vakava konflikti, jonka Armin mukaantulo oli aiheuttanut. Minua ei tietenkään kiinnostanut , millä tasolla Leilan ja Dannyn välit olivat aikaisemmin olleet, mutta suhde näytti nyt ilmeisesti loppuneen."

Elämäkerran mukaan Leila Salmelainen turvautui Pepeen yhä enemmän. Heidän välilleen syntyi säpinää, sen seurauksena syntyi Jere syyskuussa 1979. Laulajan suhde Leilaan päättyi siihen.

– Minulla ei ollut juurikaan yhteyttä Jereen, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana kyllä. Vaurio oli ehtinyt jo kuitenkin tapahtua, Pepe Willberg toteaa MTV3.fille.

Kirjassa Leila Salmelainen kiittää Pepeä. Hän ei olisi voinut toivoa parempaa isää ainoalle lapselleen.

"Pepe on hirveän sympaattinen, aivan ihana ihminen. Saa hakea toista, joka on yhtä lämminhenkinen ja toisia ajatteleva. Hän on hiljainen, mutta tarpeen mukaan löytyy kyllä sitten mielipiteitäkin. Pepe ei ole koskaan itsekäs. Hän on vähän samanlainen kuin Danny, ajattelee muita enemmän kuin itseään."

Ruletti pyörii ja pysähtyy Pauliinaan

Pepe Willberg pyöritti niihin aikoihin aikamoista naishaaremia. Hän oli eronnut ensimmäisestä vaimostaan Leenasta, joten vakiintuminen ei tullut mieleenkään. Hän kyllä tykkäsi Leilasta, mutta asui avoliitossa Saarijärveltä kotoisin olevan Kristiinan kanssa.

Jossain välissä Pepe piti lämpimänä suhdetta tulevaan vaimoonsa Kirstiin, mutta bailasi myös Miss Suomen, Ursula Rainion, kanssa Helsingin yössä.

– Nuoret miehet ovat nopeita liikkeissään. Elämä on etsimistä ja paremman toivossa mennään eteenpäin. Jokainen nainen on ollut juuri sillä hetkellä siihen tilanteeseen sopiva, Pepe naurahtaa menneille.

Kohtalo toi Pepen eteen ihanan rakkauden kuin tarjottimella Nilsiän Tahkovuorella vuonna 1998. Työterveyshoitajana työskennellytPauliina Visuri ja Pepe Willberg vihittiin 4. elokuuta vuonna 2005 Suomenlinnan kirkossa. Pepen avioliitto Kirsti Willbergin kanssa muuttui raastavaksi erotaisteluksi, lähinnä omaisuudesta ja lapsista.

Nykyisin Pauliina toimii miehensä managerina.

– Työskentelemme Pauliinan kanssa yhdessä 24 tuntia vuorokaudessa. Ei tämäkään ole aina helppoa, jos en ole kaikista asioista samaa mieltä. Käyn pari kertaa viikossa kuntonyrkkeilyssä, otan laulutunteja ja ulkoilutan Pauliinaa, hirtehishumoristi Pepe Willberg sanailee puhelimessa.

Taustalta kuuluu Pauliinan hersyvää naurua.

(MTV3– KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja