Peltikolarin jälkipuinti lähti lapasesta: Mies roikkui konepellillä yli satasen vauhdissa, sivullinen veti pistoolin esiin

Rattiraivo Kehä I:llä johti vääntyneisiin pyyhkijänsulkiin 0:21
Rattiraivo Kehä I:llä johti vääntyneisiin pyyhkijänsulkiin.

65-vuotias mies roikkui konepellillä sormiensa varassa kuin toimintaelokuvan sankari. Kauhunhetket päättyivät lopulta sivullisen aseelliseen väliintuloon.

Jännittävä tapahtumasarja sai alkunsa Yhdysvaltain Massachusettsissa, peltikolarin jälkimainingeissa, kun 37-vuotias Mark Fitzgerald päätti paeta kolaripaikalta. Fitzgerald oli kiilannut Richard Kamrowskin eteen ja osunut hänen autoonsa. 65-vuotias Kamrowski, kolarin toinen osapuoli, seisoi Fitzgeraldin Infinitin edessä, kun Fitzgerald lähtikin uudestaan liikkeelle. Kamrowski luuli, että Fitzgerald ajaa hänen ylitseen, joten hän hyppäsi konepellille, kertoo Jalopnik

Mutta Fitzgerald ei pysähtynytkään, vaan jatkoi ajamista lähes 5 kilometriä, kiihdyttäen välillä jopa 110 kilometrin tuntivauhtiin. Kamrowski roikkui sormistaan konepellillä huutaen kuljettajaa pysähtymään. Fitzgrerald kehoitti Kamrowskia poistumaan konepelliltä ja jatkoi ajamista.

Vaarallinen tilanne päättyi lopulta siihen, että sivullinen kiilasi Fitzgeraldin sivuun ja pakotti hänet pysähtymään aseella uhaten. Tilanne raukesi kun poliisit saapuivat paikalle. Virkavalta pakotti asemiehen maahan, mutta tätä vastaan ei nostettu syytettä.

Kamrowski kertoi toimittajille, että hänen sormensa ovat yhä kipeät konepellillä roikkumisesta, mutta hän on vain kiitollinen siitä, että sivulliset tulivat apuun. Katso Kamrowskin haastattelu tästä.


Fitzgerald ei antanut tapahtuneesta kommenttia lehdistölle, mutta videolta selviää, että hän syyttää Kamrowskia autonsa ikkkunan hajottamisesta. Videolla näkyy myös vaurioitunut etulasi. Syytteet on nostettu molemmille osapuolille.

Lue myös:

    Uusimmat