Autoilijoiden sanaharkka riistäytyi käsistä Britanniassa: pelti kolisi, yksi loukkaantui ja toinen tuomittiin vankeuteen

0:36
Kuljettajien kahakka päättyi valvontakameralle.

Devonissa Britanniassa valvontakameraan tallentui kuljettajien välinen kahakka.

Paikallisen syyttäjän julkaisemalla videolla 40-vuotias Peter Woodhead ja 54-vuotias Steven Collins ajavat kaupunkialueella peräkanaa, kunnes autot pysähtyvät liikennevaloihin.

Sinisellä Citroen Berlingo-mallisella ajoneuvolla liikenteessä oleva Collins pysähtyy liikennevaloihin äkillisesti, nousee autosta ja kävelee edellä ajavan Woodheadin kuljettajan ovelle. Miehet keskustelevat kuljettajanpaikan avonaisen ikkunan kautta.

Liikennevalot vaihtuvat virheiksi, muut kanssa-autoilijat jatkavat matkaansa, mutta Collinsin ja Woodheadin keskustelu jatkuu. Sinisellä Peugeot 206-autolla ajava Woodhead päättää jatkaa matkaansa, kun Collinsin käsi viuhahtaa aggressiviisen näköisesti Woodheadia kohti.

Kun Collins ottaa askelia takaisin autolleen, Woodhead päätyykin peruuttamaan ja kolaroi tämän autoa. Siinä, missä Collins oli juuri astumassa autoonsa, Woodhead ajaa tätä niin läheltä, että Collins jää autonsa oven väliin.

Woodhead vaihtaa suuntaa ja kolaroi Collinsin autoa toistamiseen niin, että tämän kuljettajanovi lähtee liki sijoiltaan. Tämän jälkeen Woodhead kiihdyttää pois paikalta.

Kalterit heilahtivat

Tuomarit totesivat Collisin yksimielisesti syylliseksi ja tuomitsivat tälle vankeutta. Woodheadia vastaan nostettiin puolestaan syyteet vaarallisesta ajotyylistä sekä hänet määrättiin maksamaan Collinsille korvauksia aiheutetusta vahingosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja