Pelottava tilanne La Ligassa – Barcelona-pelaaja tuupertui tajuttomana maahan kesken juoksun

Barcelonan ja Celta Vigon La Liga -ottelussa koettiin kauhun hetkiä tiistaina, kun kotijoukkueen Ronald Araujo loukkaantui pahan näköisesti pallontavoittelutilanteessa. Lopulta kentälle ajettiin ambulanssi, joka kuljetti Araujon jatkohoitoon.

Ottelu edennyt noin 60 minuuttia, kun Araujo ja Gavi ponnistivat samaan pääpalloon. Barcelona-pelaajien päät kolahtivat kovaa yhteen. Gavi jäi osuman jälkeen kentän pintaan makaamaan, mutta Araujo jatkoi hetken pelaamista. Sitten nähtiin pelottava hetki, kun puolustaja tuupertui maahan kesken juoksun.

Voit katsoa ottelussa säikäyttäneen tilanteen yllä olevalta videolta.

Muut pelaajat ja lääkintähenkilöstö tulivat nopeasti tajuttomalta näyttäneen Araujon avuksi. Lopulta kentälle ajettiin myös ambulanssi, joka kuljetti pelaajan sairaalaan.

– Ronald Araujo sai aivotärähdyksen ja hänet on viety sairaalaan testeihin, Barcelona tiedotti ottelun päätyttyä.

Barcelonan päävalmentaja Xavi kertoi puolustajan tilasta lisätietoja. Xavin mukaan Araujon tilanne näy

– Olimme todella huolissamme, että jotain todella karmeaa olisi voinut tapahtua, mutta ymmärtääkseni hän oli tajuissaan ja kunnossa. Hänet vietiin sairaalaan varotoimenpiteenä, Xavi sanoi.

– Hän oli tajuissaan, joten kaiken pitäisi olla kunnossa. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja hän pääsee kotiin huomenna.

Barcelona voitti ottelun maalein 3–1. Voit katsoa ottelun maalit alla olevalta videolta

Lue myös:

    Uusimmat