"Pelkkiä huhupuheita" – Jokereista ei vahvisteta villiä koronaväitettä

Jääkiekkoliiga KHL on ainoa iso eurooppalainen kiekkosarja, joka ei ole laittanut kauttaan säppiin koronaviruksen takia. KHL:ssä pelataan parhaillaan pudotuspelejä, joissa mukana on myös suomalaisseura Helsingin Jokerit.

Jokereiden olisi tarkoitus pelata KHL:n pudotuspelien toisella kierroksella Pietarin SKA:ta vastaan. Sarjan pitäisi käynnistyä tiistaina Pietarissa.

Venäläissivusto Championat.ru kertoi tänään verkkosivuillaan, että Jokereiden kausi päättyisi tähän paikkaan koronaviruksen takia. 

Jokereista ei vahvisteta väitettä.

– Pelkkiä huhupuheita, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoo MTV Urheilulle.

– Kyllä me tiedotamme, jos on jotain tiedotettavaa, Marjamäki jatkaa.

Jokerit ilmoitti aiemmin pelaavansa loput pudotuspeliottelut tyhjille katsomoille. KHL ja KHL-seurat ovat turvautuneet samaan ratkaisuun eri pelipaikkakunnilla, kuten muun muassa Pietarissa.

Suomessa jääkiekon SM-liiga laitettiin säppiin perjantaina. Kautta ei enää jatketa, mikä tietää sitä, että pelaamatta jäävät runkosarjan viimeinen kierros ja pudotuspelit. Mestaruutta ei myöskään jaeta.

Pohjois-Amerikassa NHL on tällä hetkellä tauolla koronaviruksen leviämisen alla. NHL-kautta ei ole kuitenkaan peruttu, vaan pelejä saatetaan jatkaa myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat