Pelicans-sankarilta rajua tekstiä sikailleesta Leo Komarovista – "Raukkamainen teko!"

Asetelmia Lahdessa – Leo Komarov kuumeni täysin 3:29
Asetelmia Lahdessa – Leo Komarov kuumeni täysin ja lähti suihkuun

HIFK:n Leo Komarov teki härskin tempun puolivälieräavauksessa Lahdessa.

Tunteet kiehahtivat oikein kunnolla Lahden pelin kolmannessa erässä, kun Komarov jakoi kyseenalaisia iskuja Pelicansin tshekkipuolustajaan Michael Jordaniin.

Tilanteessa HIFK:n hyökkääjä Antti Pihlström taklasi Jordania niin, että tämä lähti kaatumaan taaksepäin. Samaan aikaan kun Jordan oli tipahtanut jäähän, Komarov aloitti iskujen jakelun.

Yksi lyönti, toinen lyönti, kolmas, neljäs ja viides. Kaikki iskut suuntautuivat jäässä maannutta Jordania pään alueelle. Joka oli siis tilanteessa puolustuskyvytön.

– Perus-Leksaa. Hän tuli takaapäin ja löi niskaan. Ottaisi vaikka sitten mies miestä -vastaan naamatusten väännön. Noh, hän tekee, mitä hän tekee. Turha meidän on käyttää energiaa tuohon. Antaa pelleillä, Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen murahti Komarovista MTV Urheilulle, jatkaen:

– Raukkamainen teko! Tyrväinen tylytti HIFK-hyökkääjää Lahden koppikäytävällä.

Video tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

Ottelun päätuomarit tarkistelivat tilannetta nauhalta. Komaroville tuomittiin pelirangaistus (5+20) käytöksestä.

– En mää tiedä mikä siinä oli. Pihlström ajoi ja se (Jordan) vähän tipahti siinä. Näin kiekon ja sitten painittiin. Jaoin iskuja selkään, mutta täytyy katsoa, että miten se meni, Komarov avasi tapahtunutta omasta vinkkelistään.

– Voi olla, että tuomarit katsoivat tuon vähän eri tavalla. Ei siinä, toivottavasti ei käynyt mitään. Eivät ne iskut niin kovia olleet, Komarov puolusteli perään.

Pelicans kaatoi HIFK:n 4–2. Kotijoukkueen ykkösnimi oli kahden maalin Tyrväinen.

– Tunnetta riitti. Hyvä meininki hallissa ja fanit elivät mukana alusta asti. Pelasimme minun mielestäni oikein hyvän 60-minuuttisen, vaikka kaveri tekikin avausmaalin. Kopissa oli koko ajan luottavainen fiilis siitä, että tehdään vain omaa juttua ja kyllä tämä tästä kääntyy. Ensimmäinen voitto meille ja perjantaina jatkuu, Tyrväinen kuittasi illan annin.

Lue myös:

    Uusimmat