Pavarottin uran loppu lähellä?

Maailmankuulun tenorin Luciano Pavarottin kerrotaan sanoneen, että hänen oopperauransa on lähellä loppuaan. Pavarotti joutui viime hetkellä perumaan kaksi esiintymistään New Yorkissa. -Jos tämä jatkuu tällaisena, on ilmeistä, että joudun jäämään eläkkeelle - kaikesta, sanoo Pavarotti italialaisessa Corriere della Sera -sanomalehdessä.

Amerikkalainen media haukkui Pavarottia, joka tuotti pettymyksen Metropolitan-oopperatalon yleisölle jäämällä pois Puccinin Toscan esityksistä. "Lihava mies ei laula", otsikoi New York Post perjantainumeronsa etusivulla, kun Pavarotti ei pystynyt esiintymään keskiviikkona.

Pavarotti kertoo tiedostaneensa, että hetki, jolloin hän joutuu jättämään jäähyväiset oopperalavoille, lähestyy nopeasti. -Se on vaikein päätökseni, sillä en vieläkään tiedä, onko nyt lopettamisen aika, vai johtuuko tämänhetkiset ongelmani terveydellisistä syistä, hän sanoo.

Tukevahko 67-vuotias laulaja kertoo lääkärien kieltäneen häntä esiintymästä keskiviikkona. -Jos olisin laulanut, olisi tilani voinut pahentua, hän sanoo. -Olen pahoillani yleisöni ja Metropolitanin puolesta, mutta uskokaa minua, tällä kertaa ääneni todellakin petti.

Lue myös:

    Uusimmat