Pavarotti naimisiin lauantaina

Italiaan saapunee lauantaina maailman suurimpia näyttämö- ja elokuvatähtiä, kun oopperalaulaja Luciano Pavarotti menee naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Nicoletta Mantovanin kansa. 68-vuotias Pavarotti ja 33-vuotias Mantovani vihitään yksityisseremoniassa Pavarottin kotikaupungin Modenan teatterissa.

Suuri joukko toimittajia on kerääntynyt kaupunkiin toivoen hääparin lisäksi näkevänsä myös heidän kuuluisia vieraitaan. Vieraslista, kuten kaikki muukin hääseremoniaan liittyvä, on pidetty tarkoin salassa.

Italian media on etsinyt vihjeitä vieraslistasta käymällä läpi Pavarottin vuosittaisten Pavarotti and Friends -hyväntekeväisyyskonserttien esiintyjälistoja. Britannialainen poptähti Sting on hyvin todennäköinen häävieras, kuten myös U2:n Bono, italialainen laulaja Zucchero, Ricky Martin, Lionel Ritchie ja Liza Minnelli. Myös kahden muun suuren tenorin, Placido Domingon ja Jose Carrerasin oletetaan osallistuvan häihin.

Pavarotti ja Mantovani tapasivat vuonna 1994, kun Mantovanista tuli Pavarottin sihteeri. Juorulehtien mukaan heidän suhteensa alkoi hiljalleen ja tuli julkiseksi vuonna 1996, kun italialainen aikakauslehti Chi julkaisi kuvia suutelevasta parista. Pavarotti erosi vaimostaan pian tämän jälkeen, ja heidän avioeronsa astui voimaan vuonna 2000. Pavarottilla ja Mantovanilla on yksi tytär, Alice, joka syntyi viime tammikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat