Patrik Laineen epäonnistunut valeasu ja hämmentävä piparikeissi – suomalaistähti hauskuutti tarinoillaan: "En aio tehdä sitä toiste"

Jääkiekon NHL:n Winnipeg Jetsin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Patrik Laine hauskuutti tarinoillaan seuran podcast -lähetyksessä.

– Se riippuu siitä, että tietävätkö he jotain jääkiekosta. Jos menen johonkin, niin yleensä minun täytyy ottaa pari kuvaa ja antaa muutama nimikirjoitus. Se on aika sama kuin täällä. Sille ei ole mitään mahdollisuutta, että menisin johonkin ja minua ei häirittäisi, Laine kertoo. 

Laine kertoo, että on yrittänyt pukeutua valeasuun useaan kertaan ja mainitsee kerran, jolloin valeasu on epäonnistunut.

– Menin viime vuonna muutaman kerran Apollo-puistoon kaverini kanssa. Minulla oli baseball-lippalakki, aurinkolasit ja huppari, jonka huppu oli päässäni. Se ei kuitenkaan toiminut. Se menee aina niin, että jos yksi ihminen tunnistaa minut ja ottaa kuvan kanssani, niin kaikki muut tekevät samoin, Laine sanoo.

Suomalaishyökkääjä kuittaa nauraen, että hänellä ei ollut päällään Jets-huppari. Laineelta kysyttiin, kuinka pitkään hän on joutunut pisimmillään kirjoittamaan nimikirjoituksia. 

– Ehkä 45 minuuttia. Haluan olla teille täysin rehellinen. Meidän oli tarkoitus mennä hakemaan pipareita, joita ystäväni halusi, en minä. Menimme hakemaan niitä ja retken oli tarkoitus kestää viisi minuuttia, mutta se kesti lopulta 50 minuuttia. En aio tehdä sitä toiste. Kaverini menee hakemaan piparit seuraavalla kerralla ja minä istun autossa, Laine toteaa.

Laine aloittaa kautensa Winnipeg Jetsin kanssa torstain ja perjantain välisenä yönä, kun joukkue kohtaa Kaapo Kakon New York Rangersin.

Lue myös:

    Uusimmat