Patrik Laine ja Aleksander Barkov menivät täysin jäihin Selänteen astuessa jäälle: "Ei meinattu saada aloitusta aikaiseksi"

Patrik Laine: Kyllä tässä vähän tyytyväinen voi olla 4:42

Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtasivat torstai-iltana NHL:n Global Seriesin ensimmäisessä ottelussa Helsingin Hartwall Areenalla. Kolme maalia Winnipegille iskenyt Patrik Laine kertoi MTV Sportille ottelun aloitushetkestä Teemu Selänteen kanssa.

Kuvan videolla Patrik Laineen kommentit aloitushetkestä Teemu Selänteen kanssa.

Winnipegissä aikoinaan tuhoisaa jälkeä tehnyt Selänne sai kunnian pudottaa ottelun aloituskiekon. Aloitukseen olivat tulleet asiaankuuluvasti Winnipegin Laine ja Floridan Aleksander Barkov

– Se oli upea hetki. Hän on varmasti kaikkien aikojen jääkiekkoilija Suomessa. Oli hienoa jakaa tuo hetki Barkovin kanssa, Laine sanoi.

– Olihan se huikea hetki. Näkee sen, kuinka paljon ihmiset vielä arvostavat Teemua ja rakastavat häntä ihmisenä. Kyllä se aika paljon kertoo, kun emme meinanneet saada aloitusta ollenkaan aikaan, kun ihmiset eivät meinanneet lopettaa taputtamista ollenkaan. Pääsin vielä samaan kuvaan idoleideni kanssa. Aika hetki kyllä, Laine jatkoi.

Laineen ottelun vastustaja Floridan kapteenina toimiva Aleksander Barkov oli tämän kanssa samoilla linjoilla.

– Hän on todennäköisesti paras suomalaispelaaja koskaan. Tehdä tuo hänen ja Laineen kanssa oli mahtava, ja se tuntuu varmasti vielä paremmalta myöhemmin. Nyt en pysty miettimään muuta kuin tappiota, Barkov sanoi.

Floridan ja Winnipegin ensimmäinen kohtaaminen päättyi Winnipegin 4-2 voittoon. Joukkueiden toinen kohtaaminen pelataan perjantai-iltana. 

Lue myös:

    Uusimmat