Patrik Laine kajautti mahtitarjoilusta – Tuukka Raskin hirmuilta syvensi Winnipeg Jetsin ahdinkoa: "On vaikeaa voittaa yhdellä maalilla"

Patrik Laineen kauden 18. maali ei auttanut Suomen aikaa lauantaiaamuna, kun Winnipeg Jets tuhlasi ylivoimia ja maalipaikkoja häviten kotikentällään lopulta hurjassa vireessä olleen Tuukka Raskin Boston Bruinsille maalein 1-2.

Avauserää oli pelattu vain reilut kuusi minuuttia, kun Jetsin Nikolaj Ehlers eteni laidalta hyökkäysalueelle vauhdilla, kiersi maalin ja tarjoili poikittaissyötön oikeaan paikkaan asettuneelle Laineelle, joka napsautti kotijoukkueen johtoon.

Ottelun hahmo ja Bostonin sankari oli maalivahti Tuukka Rask, joka päästi selkänsä taakse Jetsin 38 laukauksesta vain yhden.

Laineen osuma alapuolella. Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

– Meillä oli, itseni mukaan lukien, enemmän kuin tarpeeksi paikkoja tämän pelin voittamiseen. Muutamia ylärimoja, tolppia ja hyviä maalipaikkoja, mutta emme viimeistelleet. On vaikeaa voittaa yhdellä maalilla, pettynyt Laine puhui ottelun jälkeen median edessä.

Tappio oli viimeisestä kymmenestä ottelusta vain kolme voittaneelle Jetsille viides peräkkäinen. 52 ottelusta 54 pistettä kerännyt joukkue on valahtanut läntisessä konferenssissa sijalle 11. Mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat yhä olemassa, sillä esimerkiksi kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä Arizona Coyotes on Jetsiä neljä pistettä edellä.

Lue myös:

    Uusimmat