Parisataa ihmistä osallistui Ilja Janitskinin hautajaisiin – Videolla näkyy liivimiehiä passissa Kallion kirkon ympäristössä

Parisataa ihmistä osallistui Ilja Janitskinin hautajaisiin – Videolla näkyy liivimiehiä passissa Kallion kirkon ympäristössä 1:17

MV-sivuston perustajan Ilja Janitskinin hautajaisia on vietetty tänään Helsingissä Kallion kirkossa. Janitskin menehtyi viime kuussa syöpään kotonaan vain 42-vuotiaana.

MTV Uutisten silminnäkijätietojen mukaan kirkon ulkopuolelle oli kokoontunut kello 11 aikoihin pari sataa ihmistä saattamaan Janitskinia haudan lepoon. Monet ulkona olleista olivat pukeutuneet moottoripyöräjengin jäsenyyteen viittaaviin asuihin.  

Janitskin oli ollut moottoripyöräkerho Bandidosin jäsen ja kirkon ulkopuolella olikin tapahtuman aikaan liiveihin pukeutuneita miehiä, jotka näyttivät pitävän ympäristöä silmällä. Oheiselta videolta näkyy, että kirkon sisäänkäynnillä ja muurilla on liivimiehiä passissa.  

Helsingin poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että poliisi on huomioinut tapahtuman toiminnassaan, mutta erityistoimenpiteisiin ei ole ryhdytty.

Lue myös:

    Uusimmat