Pariloitu siikatartar

siikatartar
siikatartarMTV
Julkaistu 17.06.2005 13:57(Päivitetty 20.06.2005 14:33)

Ainekset:

  • 2 tuoretta siikafilettä
  • 1/2 hienonnettu sipuli
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • Mätikastike:
  • 1/2 dl siian mätiä
  • 1 dl creme fraichea
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka sitruunanmehua

Valmistusohje:

Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.

Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.

Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle