Pariloitu siikatartar

Ainekset:

  • 2 tuoretta siikafilettä
  • 1/2 hienonnettu sipuli
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • Mätikastike:
  • 1/2 dl siian mätiä
  • 1 dl creme fraichea
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka sitruunanmehua

Valmistusohje:

Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.

Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.

Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja