Mainos

Pariloitu siikatartar

Ainekset:

  • 2 tuoretta siikafilettä
  • 1/2 hienonnettu sipuli
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • Mätikastike:
  • 1/2 dl siian mätiä
  • 1 dl creme fraichea
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka sitruunanmehua

Valmistusohje:

Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.

Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.

Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.