Parikymppinen vangittiin Nekalan puukotuksesta epäiltynä

Sisä-Suomen poliisi on jatkanut lauantaina Tampereen Nekalassa sattuneen tappelun tutkintaa. Tässä vaiheessa kolmea nuorta miestä epäillään rikoksista.

Poliisin mukaan nuorten juhlissa syntyi muutamien nuorten miesten kesken sanallista riitaa, joka kärjistyi väkivallaksi.

Juhliin osallistui poliisin mukaan arvion mukaan kymmeniä ihmisiä. Juhlat järjestettiin varastokäyttöön tarkoitetussa vuokratallissa.

21-vuotias vangittiin

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi tiistaina 21-vuotiaan tamperelaismiehen, jota epäillään nuorehkon miehen tapon yrityksestä teräaseella sekä toisen nuoren miehen pahoinpitelystä. Molemmat epäiltyjen rikosten uhrit ovat täysi-ikäisiä, kertoo poliisi tiedotteessa.

Epäillyn puukotuksen uhria epäillään myös pahoinpitelystä. Hän joutui sairaalahoitoon, mutta poliisin mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Lisäksi poliisi epäilee pahoinpitelystä kolmatta nuorta miestä, joka otettiin kiinni tapahtumapaikalta lauantaina. Hänet päästettiin kuitenkin vapaaksi jo sunnuntaina, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan väkivallanteot eivät liity aikaisempiin nuorten välisiin tappeluihin Tampereella.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro enempää yksityiskohtia. Tapahtumilla on poliisin mukaan lukuisia silminnäkijöitä, joiden kuuleminen on vielä kesken.

Lue myös:

    Uusimmat