Hei! Olisiko mitään hyvää pannupizzan pohjan ohjetta? Ja onko jotain
vinkkejä, miten pohjan saa onnistumaan hyvin?
t. Heli
Hei Heli!
Pannupizzasta tulee muheva, kun teet sen Durumvehnäjauhoilla eli niistä valmistettua taikinaa on helppo kaulia ja käsitellä, sillä taikina pitää kaulittaessa hyvin muotonsa venymättä takaisin. Ohje ohessa.
Pannupizza Americana
- uunipellillinen
- 3½ dl vettä
- 25 g hiivaa (½ pkt)
- (1 tl sokeria)
- 2 rkl öljyä
- ½ tl suolaa
- 7½-8 dl Myllyn Paras Durumvehnäjauhoja
- Tomaattikastike:
- 1 tlk tomaattimurskaa
- (400 g)valutettuna
- n. 3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oreganoa
- 1 rkl basilikaa
- 1 tl mustapippuria
- Täyte:
- 400 g kinkkusuikaleita
- 300 g valutettua ananasmurskaa (2 tlk)
- 150 g sinihomejuustoa