Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pannupizza

Julkaistu 01.07.2005 15:48(Päivitetty 01.07.2005 15:49)

Hei! Olisiko mitään hyvää pannupizzan pohjan ohjetta? Ja onko jotain vinkkejä, miten pohjan saa onnistumaan hyvin?
t. Heli

Hei Heli!
Pannupizzasta tulee muheva, kun teet sen Durumvehnäjauhoilla eli niistä valmistettua taikinaa on helppo kaulia ja käsitellä, sillä taikina pitää kaulittaessa hyvin muotonsa venymättä takaisin. Ohje ohessa.

Pannupizza Americana

  • uunipellillinen
  • 3½ dl vettä
  • 25 g hiivaa (½ pkt)
  • (1 tl sokeria)
  • 2 rkl öljyä
  • ½ tl suolaa
  • 7½-8 dl Myllyn Paras Durumvehnäjauhoja
  • Tomaattikastike:
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • (400 g)valutettuna
  • n. 3 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oreganoa
  • 1 rkl basilikaa
  • 1 tl mustapippuria
  • Täyte:
  • 400 g kinkkusuikaleita
  • 300 g valutettua ananasmurskaa (2 tlk)
  • 150 g sinihomejuustoa
  • 3-4 dl juustoraastetta
  • Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää öljy, (sokeri) ja suola ja alusta hyvin Durumvehnäjauhoilla kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.

    Myllyn Paras Durumvehnäjauhoilla valmistettua taikinaa on helppo kaulia, sillä taikinaa on helppoa käsitellä ja taikina pitää kaulittaessa hyvin muotonsa venymättä takaisin.

    Kauli taikina uunipellin kokoiseksi ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Kohota pohjaa liinan alla puolisen tuntia. Valmista sillä aikaa tomaattikastike valuttamalla tomaatti-murskaa siivilässä. Sekoita mausteet valuneeseen tomaattimurskaan. Laita myös ananasmurska valumaan erikseen.

    Levitä tomaattikastike kohonneelle pizzapohjalle. Ripottele päälle kinkkusuikaleet, ananasmurska, murustettu (kylmänä) sinihomejuusto ja juustoraaste. Paista 225 asteisessa uunissa n. 25 minuuttia kypsäksi.

    Resepti: Arja Savela

    Lisää aiheesta:

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 19:19
      Viiden jälkeen

      Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

    • 18:55
      Linnan juhlat

      Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

    • 16:45
      Ruokaniksit

      Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

    • 13:27
      Takaisinvedot

      Poista tämä akkulaturi käytöstä

    • 11:14
      Ruoka

      Nyt iski fetakriisi