Pamela Tola kertoo kesäperinteistään – pakkaa autonsa täyteen ja matkaa ympäri Suomea

Näyttelijätär Pamela Tola pakkaa aina kesäisin autonsa täyteen ja reissaa ympäri Suomea lastensa kanssa.

Suomalainen näyttelijäkaunotar Pamela Tola, 35, viettää kesää perinteisin menetelmin. Hän kertoo pakkaavansa joka kesä autonsa täyteen ja suuntaavansa sukulaisten ja ystävien mökeille eri puolille Suomea.

– Autoni takakontti on täynnä kaikenlaisia nyssäköitä. Siellä on lakanoita ja pyyhkeitä ja menemme niiden kanssa suuntaan ja toiseen, kaunotar paljastaa. 

– Minusta kesällä on kiva olla pois Helsingistä, Tola jatkaa.

Tänä kesänä näyttelijätär ehti mökkireissujen lisäksi käväistä Kroatiassa perheensä kanssa.

– Se oli ihanaa! Sain tankattua lämpöä, Tola hehkuu heinäkuun lomareissustaan.

Näyttelijätär kertoo nauttivansa auringosta ja ehtii vielä hetken nauttia lomastaan ennen kuin työt jatkuvat. Viimeinen lomaviikonloppu vietetään mökillä lasten kanssa. 

Tolasta on ihanaa, kun kaikki perheenjäsenet ehtivät lomailla samaan aikaan.

– Tykkään kiireettömästä oleilusta, Tola täydentää.

Pohjois-Karjalasta Helsinkiin muuttanut Tola valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2008. Sen jälkeen hän on näytellyt useissa kotimaisissa menestyselokuvissa, muun muassa Tyttö sinä olet tähti, Saippuaprinssi, Härmä ja Napapiirin sankarit 1 ja 2

Viimeisin kaunottaren tähdittämä projekti on 23. elokuuta ensi-iltansa saava Napariin sankarit 3, jossa Tola näyttelee yhdessä Jussi Vatasen, 39, kanssa. 

Elokuvasarjan kolmannessa osassa on mukana lukuisia muitakin Suomen eturivin näyttelijöitä, Kari Ketonen, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Taneli MäkeläKaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Käsikirjoituksesta vastaa Pekko Pesonen ja elokuvan kolmannen osan on ohjannut näyttelijänäkin tuttu Tiina Lymi

Lue myös:

    Uusimmat