Mainos

Palvelutiskille tuli mies keittiöveitsi selässä – huusi yhden nimen ja kuoli

Helsingin käräjäoikeus vangitsi eilen 38-vuotiaan miehen epäiltynä tuttavansa taposta.

Erikoinen tapahtumaketju sai alkunsa iltakymmeneltä viime keskiviikkona. Hietaniemenkadun palvelukeskuksen vastaanottotiskille käveli huoneestaan keskuksen asukas, joka osoitti selkäänsä. Selässä oli kiinni iso keittiöveitsi.

Tiskillä mies huusi ainoastaan yhden nimen ja poistui tiskiltä vastaanottoaulan käytävälle. Siellä hän kiskaisi veitsen selästään ja jäi istumaan käytävällä olleiden säilytyslaatikoiden päälle.

Paikalle hälytetty poliisipartio löysi miehen käytävältä. Tekoväline, suurikokoinen keittiöveitsi, löytyi maasta säilytyslaatikoiden läheisyydestä. Aloitetusta elvytyksestä huolimatta mies todettiin amblanssilääkärin toimesta kuolleeksi kello 22.21.

Palvelukeskuksen pihalta poliisi tapasi toisen keskuksessa majoittuneen miehen, joka kertoi heti puukottaneensa tuttavaansa selkään. Myös uhrin palvelutiskillä huutama nimi kuului hänelle.

Myöhemmissä kuulusteluissa epäilty on tunnustanut teon ja kertonut syyksi sen, että on oli menettänyt hermonsa tuttavaansa, ja että heillä oli ollut paljon ongelmia keskenään.

Jutussa on nostettava syytteet 2. heinäkuuta mennessä.

Hietaniemenkadun palvelukeskus on kaupungin ylläpitämä kodittomien keskus, jonka vastaanotto on auki ympäri vuorokauden.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.