Paljastuksia uusista Putous-tähdistä: ”Näyttelijävalinnat ovat aika rohkeita”

Putouksen uuden kauden tähtikaarti julkistetaan pian. Tässä ensimmäisiä paljastuksia suosikkiohjelman näyttelijätiimistä.

Huippusuosittu Putous palaa ruutuun sinisine paitoineen, tulikokeineen ja sketsihahmokilpailuineen. Mitä hokemaa hoetaan ensi keväänä ja kuka hahmo valloittaa katsojien sydämet, se nähdään tammikuussa 2017, kun Putouksen 8. tuotantokausi käynnistyy.

Yllättävät ja ajankohtaiset sketsit sekä taitava näyttelijäjoukko luovat ensi kevääseen ilmiöitä, joilta kukaan ei voi välttyä kokemasta. Alkuvuonna 2017 Putousta tähdittävät näyttelijät odottavat jo innolla edessä olevaa koitosta.

– Fiilis on tosi innostunut. Onhan tämä komediaa tekevälle nuorelle näyttelijälle sellainen asia, jossa on aina halunnut olla mukana, yksi tähdistä summaa.

– Olen tehnyt kaikenlaisia hahmoja koko elämäni, mutta suurin osa niistä on päätynyt pöytälaatikkoon. En ole uskaltanut jakaa niitä. Nyt on sen aika, odotan innolla, toinen näyttelijöistä paljastaa.

Ennen kaikkea jokaisella ohjelmaan mukaan lähtevällä näyttelijällä on ensisijaisena tavoitteena päästä tekemään yhdessä katsojille hyvää viihdettä.

– Odotan, että pääsen tekemään kaikkea hullua, yksi näyttelijöistä intoilee.

– Näyttelijävalinnat ovat aika rohkeita. Kaikki ovat aidosti tulleet koekuvausten kautta mukaan, eräs ohjelman tähdistä valottaa.

Putouksen kahdeksannen tuotantokauden näyttelijäkaarti julkistetaan tiistaina klo 10.30 alkaen. Voit seurata suoraa lähetystä täältä.

Putous alkaa tammikuussa 2017 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja