Paljastuksia Love Island Suomi -jaksosta! Sinkun ristiriitaiset puheet ja teot hämmentävät

First look 12.6.2023 1:27
Katso videolta paljastuksia jaksosta!

Kurkkaa seitsemännen Love Island Suomi -jakson tapahtumiin jo ennakkoon.  

Love Island Suomi -ohjelman neljännestä kaudesta on saatu nauttia 5. kesäkuuta alkaen. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Seitsemännessä jaksossa Niko kertoo miehille aamupalan ääressä, että "perhosasteikko" ahdistaa häntä. Perhosasteikko on saaren naisten keksimä asteikko kuvastamaan ihastuksen voimakkuutta. 

Niko on sopinut parinsa Josefiinan kanssa uuden metaforan kuvaamaan heidän välisiä tunteitaan. Nyt puhutaan liekistä, joka on palanut koko ajan.

Joonas on aiheuttanut viime päivinä hämmennystä ristiriitaisilla puheillaan ja teoillaan.

Sofia on kiinnostunut antamaan mahdollisuuden Joonakselle, ja uskoo, että heidän kahden välille voisi syntyä jotain. Nainen kuitenkin kertoo ahdistuvansa helposti tällaisissa tilanteissa.

Mona kertoo myös saaneensa aiemmin katseita Joonakselta. Naiset toteavat yhdessä Joonaksen katsoneen monen naisen suuntaan sillä silmällä. Mona tarkentaa heidän olevan Joonaksen kanssa kuitenkin vain kavereita.

Samaan aikaan Joonas sen sijaan kaipailee saavansa uusia mimmejä saarelle.

Katso yllä olevalta videolta esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi maanantaista lauantaihin MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35. Jaksot löytyvät myös C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat