Paljasta pintaa kumppanin kanssa – urheilutähti ei tiennyt, että yksityinen otos päätyisi julki

WWE-showpainin supertähti Becky Lynch julkaisi omaelämäkerrassaan kuvan, jossa hänellä ja hänen aviomiehellään Seth Rollinsilla oli yllään vain mestaruusvyöt peittämässä kriittisiä paikkoja. Mies ei tosin tiennyt tästä mitään.

Lynch ja hänen aviomiehensä Rollins ovat molemmat voittaneet useita WWE-showpainiorganisaation mestaruuksia. 26. maaliskuuta julkaistavassa Lynchin omaelämäkerrassa "Becky Lynch: The Man — Not Your Average Average Girl" on kaksikosta yhteiskuva, jossa he ovat muuten ilkosillaan mutta mestaruusvyöt peittävät kriittisiä paikkoja. Lynch on ottanut kyseisen peilikuvan matkapuhelimella.

New York Post raportoi, ettei Rollins tiennyt, että heidän yksityinen otoksensa päätyy julki.

– Olisin voinut vannoa kertoneeni hänelle. Kävi ilmi, että minun on täytynyt käydä keskustelu itseni kanssa, ja olen luullut käyneeni sen hänen kanssaan, Lynch sanoi.

Lynchin onneksi Rollinsilla ei ollut mitään asiaa vastaan.

– Hän vain nauroi, hänen mielestään se oli hauskaa. Luojan kiitos. Tämä olisi voinut mennä pahasti pieleen.

Lynch selvittää kirjassa olleensa Rollinsin kanssa ensin ystävä, mutta kaksikko ei voinut ajan kuluessa vastustaa keskinäistä kemiaansa. He menivät naimisiin vuonna 2021, ja heillä on kolmevuotias tytär.

Lynch on yksi WWE:n tunnetuimpia ja parhaiten palkattuja painijoita. Hänen oikea nimensä on Rebecca Quin ja Rollinsin oikea nimi on Colby Daniel Lopez.

Lue myös:

    Uusimmat