"Painu sinne mettään takaisin, s*****a!" – Kirosanat lentelivät, kun Arja kohtasi kotipihalla karhun silmästä silmään

1:51
Katso Arjan ja karhun kohtaaminen yläpuolelta löytyvältä videolta.

Arja Mönttisen kohtaamisesta karhun kanssa tuli välitön somehitti. Nainen kertoo, mitä tilanteessa tapahtui.

Suomussalmelainen Arja Mönttinen koki viime viikon keskiviikkona todellisen yllätyksen, kun kotipihalle tallusteli iso uroskarhu. Mönttinen tuli juuri suihkusta, kun hän kuuli kaveriltaan, että karhu oli astellut suotta pihamaalle ja myös koirat olivat kiinnittäneet isoon eläimeen huomion.

– En pelkää karhua eikä se näyttänyt vihaiselta. Minua rupesi kuitenkin koirien puolesta vähän pelottamaan, kun minulla on koiria ketjussa kiinni. Ketju kiersi jo kerran karhun nilkan ympäri ja mietin, että mitä jos karhu hermostuukin siitä? Mönttinen muistelee. 

Karhu viipyi Mönttisen kotipihalla tovin, eikä se näyttänyt osoittavan minkäänlaisia poistumisen merkkejä.

– Siinä sai tovin aikaa odotella ja minä yritin metelöidä ja pitää sitä karhua kauempana, mutta eipä tuo hirveästi tuntunut välittävän. Päätin soittaa sitten hätänumeroon, Mönttinen kertoo.

Mönttistä auttamaan tulivat paikalliset metsästäjät, jotka ampuivat karhua kohti paukkupanoksia.

– Siitä nyt on viikko aikaa, eikä ole näkynyt karhua enää, hän kertoo.

Mönttisen tilanteesta kuvaama video levisi viime viikolla laajasti sosiaalisessa mediassa. Yläpuolelta löytyvältä videolta on kuunneltavissa, että Mönttinen karjuu ja suusta lipsahtaa useampikin kirosana.

– Aika monta kirosanaa siinä saattoi lopulta lentää, itselläkin adrenaliini nousi pintaan. Kyllähän tuo vähän naurattaa. Alun perin otin ne videot sitä varten, että laittasin ne omalle Facebook-seinälleni. Mutta joku oli kerennyt soitella jo medialle, ja puhelin rupesi pirisemään.

4:53

Kuuntele Mönttisen haastattelu sekä video MTV Uutiset Liven lähetyksestä yläpuolelta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja