Paikallispelissä riehuneelle Ilveksen puolustajalle yhden ottelun pelikielto tästä tilanteesta – keskeytti lyöntiyrityksensä viimeisellä hetkellä

3:15
Ilves-pakki haki tappeluseuraa ja oli lyödä linjatuomaria – Sami Kapaselta ei ymmärrystä: "Tulee pitkä kielto".

Ilveksen puolustaja Dominik Masin selvisi Nokia Arenan toisessa paikalliskamppailussa kuohuttaneesta tempauksestaan yhden ottelun pelikiellolla.

Pääkuvan video: Ilves-pakki Dominik Masin haki tappeluseuraa ja oli lyödä linjatuomaria – Sami Kapaselta ei ymmärrystä.

Tshekkipuolustaja menetti lauantaina Tapparaa vastaan pelatun ottelun toisessa erässä täysin malttinsa, kun hän joutui konfliktitilanteeseen vastustajan hyökkääjän Tyler Morleyn kanssa.

Masin pudotti nopeasti hanskansa ja löi Morleyta paljaalla nyrkillä Ilveksen maalin edessä. Tilanteesta ottelurangaistuksen saanut Masin riehui, paini ja sohi ympäriinsä, kunnes päätyi lopulta linjatuomarin tiukkaan syleilyyn.

Tapahtumahetkellä näytti, että Masin olisi jopa lyönyt linjatuomaria nyrkillä ennen kuin paini tämän kanssa jään pinnassa. Tuomari sai Masinin lopulta taltutetuksi.

– Tästä tulee todella pitkä kielto, C Moren asiantuntija Sami Kapanen arvioi tilanteesta tuoreeltaan.

SM-liigan kurinpitopäätöksen mukaan Masin keskeytti nyrkiniskunsa ratkaisevalla hetkellä ymmärrettyään olleensa vastatusten linjatuomarin kanssa.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, että Masin ei lyö taikka yritä lyödä tuomaria, vaan hän keskeyttää Morleyyn tarkoitetun lyöntiyrityksensä ennen kätensä osumista linjatuomariin, päätöksessä todetaan.

Masin saa tilanteesta tästä huolimatta yhden ottelun pelikiellon tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

– Linjatuomarin kiinnipitämisestä ja välissä olemisesta huolimatta Masin käyttää tilanteessa voimaa tarkoituksenaan vapautua linjatuomarin otteesta ja päästä tappelemaan Morleyn kanssa. Kurinpitodelegaatio toteaa, että Masinin toiminta aiheuttaa Masinin ja linjatuomarin kaatumisen jäähän.

Pelikieltoon johtaneen tilanteen voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja