Päihtynyt pariskunta halusi "omaa rauhaa" – äiti ja isä hautasivat 2-vuotiaan tyttärensä hiekkaan harrastaakseen seksiä

Pariskunta hautasi kaksivuotiaan lapsensa hiekkaan päästäkseen mereen harrastamaan seksiä vilkkaalla rannalla Santa Claran alueella Buenos Airesissa. Tapahtuneesta kertovat muun muassa paikalliset medialähteet.

Rannalla ollut pariskunta koki tarvitsevansa omaa rauhaa, ja ratkaisuksi he keksivät pienen lapsensa hautaamisen hiekkaan, jotta tämä ei luikkisi pakoon parin kuherrellessa meressä.

Hiekan paikalleen pakottama lapsi ehti olla pinteessä 40 minuutin ajan, kunnes muiden rannalla olleiden paikalle hälyttämä poliisi saapui. Lapsen ja meren väliin jäi vain muutaman metrin matka.

Viranomaisten saapuessa paikalle lapsi otettiin välittömästi huostaan ja 29-vuotiaat vanhemmat pidätettiin. Silminnäkijöiden mukaan vanhemmat olivat olleet joko humalassa tai huumeissa. Pieni tyttölapsi oli mediatietojen mukaan nälissään ja kärsi lämpöhalvauksesta.

Poliisi löysi heidän hallustaan muun muassa 200 pilleriä rauhoittavaa Rivotril-lääkettä, marihuanaa ja ekstaasia. Sekä mies ja nainen vastustivat poliisia pidätyksen yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat