Paige VanZant joutui ongelmiin – seksivideo esiin

Entinen UFC-vapaaottelija Paige VanZant koki nolon tilanteen yrittäessään todistaa henkilöllisyyttään lentokentällä.

Paige VanZantin ja Elle Brooken tuoreen nyrkkeilyottelun alla brittimediassa nostettiin esiin episodi, josta VanZant kertoi vuonna 2022 Twitterissä (nykyisin X).

Yhdysvaltalainen entinen UFC-ottelija esiintyy julkisesti yhä tyttönimellään VanZant, vaikka hän sai sukunimen Vanderford mentyään naimisiin Austin Vanderfordin kanssa. Lentokentän turvatarkastuksessa VanZant-sukunimi aiheutti kerran sekaannuksen, kun matkavarauksen ja passin tiedot eivät täsmänneet.

– Lentoni Texasiin varattiin nimellä VanZant, jota käytän edelleen ammatillisesti. Virallinen sukunimeni on kuitenkin mieheltäni Austin Vanderfordilta. Joten todistaakseni, kuka olen, googletin itseni. Ensimmäisessä artikkelissa he näkevät, että "Paige VanZant ja aviomies tekevät seksivideota", ottelija kertoi.

– Haistakaa v***u, toimittajat, hän jatkoi.

"Meillä on jo sellainen"

VanZant oli paljastanut itse vuonna 2022 Instagramissa, että hän oli jo tehnyt miehensä kanssa seksivideon. Hän vastasi fanien kysymyksiin, ja yksi kuului, voisiko hän tehdä moista videota miehensä kanssa.

– Tekisinkö? Meillä on jo sellainen, VanZant kertoi.

– Myisinkö, jakaisinko tai mainostaisinko sitä? Hmm, se on toinen tarina.

Näistä VanZantin kommenteista uutisoitiin tuolloin myös mediassa.

OnlyFans

VanZant otteli aiemmin vapaaottelun huippuorganisaatio UFC:ssä. Hän kävi sittemmin nyrkkeilyotteluita ilman hanskoja, ja lauantaina hän debytoi ammattinyrkkeilyssä Ellen Brookea vastaan. Matsi Houstonissa päättyi ratkaisemattomana.

Brooke tunnetaan OnlyFans-tähtenä. Myös VanZant on kyseisellä eroottisesta sisällöstä tunnetulla alustalla. Hän paljasti viime vuonna tienanneensa OnlyFansissa vuorokaudessa enemmän kuin koko vapaaottelu-uransa aikana.

Lue myös:

    Uusimmat