Paasonen hurjimmasta Putous-hetkestään: Vain Ketonen tiesi

Putous palaa MTV3-kanavalle jälleen syksyllä 2015. Supesuositun viihdeohjelman juontajana jatkava Heikki Paasonen muistelee edellisen kauden kuumottavinta kokemustaan.

Viime syksynä uudistunut Putous palaa MTV3-kanavalle. Syksyllä nähtävän kauden näyttelijäkaartin julkistamista saadaan vielä jännittää, mutta ohjelman puikoissa jatkaa viime kaudellakin show'ta ansiokkaasti juontanut Heikki Paasonen.

Mies on innoissaan pestinsä jatkumisesta.

– Odotan syksyä hyvillä mielin. Ensimmäinen kausi oli harjoittelua, nyt päästään suoraan tekemään. Se, että ohjelma saa jatkoa, on suuri luottamuksen osoitus ja tuntuu hyvältä, Paasonen kertoo MTV.fille.

Viime kaudelta miehen mieleen jäi paljon ikimuistoisia hetkiä, mutta päällimmäisenä on työryhmän hitsautuminen yhteen kahdeksan viikon aikana.

– Sain kahdeksan uutta veljeä ja siskoa, se on upeaa. Olemme nähneet toisiamme ohjelman päättymisen jälkeenkin ja kokoontuneet välillä koko porukallakin jonkun luokse istumaan iltaa. 

Viime kaudella Paasonen vakuutti yleisön moneen otteeseen sketsirooleillaan ja etenkin miehen imitaatiosuoritukset keräsivät kansalta kehuja. Helpolla Paasosta ei päästetty, ja yksi kokemus onkin jäänyt mieleen ylitse muiden.

Kauden päätteeksi mies yllätettiin suorassa lähetyksessä yllätystehtävällä: Paasonen joutui parissa minuutissa luomaan tyhjästä oman pikahahmon.

– Siinä oli päällimmäisinä tunteina epäusko ja yllätys. Se tuli täysin puskista meille kaikille, sillä ainoa joka siitä tiesi etukäteen, oli Kari Ketonen. Toisaalta siinä oli vähemmän vastuuta, kun kaikki tiesivät, että hahmo on luotu parissa minuutissa.

Ennen syksyä Paasonen aikoo viettää kesää lepäillen ja valmistautuen viikkojen Putous-urakkaan.

– Kesällä otan aika iisisti ja elokuussa aletaan virittelemään Putous-haalareita päälle. Viime vuonna oli paljon paineita, mutta nyt odotan tulevaa vain innolla. Onhan Putous heittämällä hauskimpia juttuja, mitä olen koskaan päässyt tekemään, mies sanoo.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä 2015

Lue myös:

    Uusimmat