Ovatko kaikki ranskattaret näin upeita? Marion Cotillard hurmasi filmifestivaaleilla

Oscar-palkittu ranskatar Marion Cotillard on elävä todiste siitä, että yksinkertainen on kaunista.

Ranskalainen Oscar-palkittu näyttelijä Marion Cotillard, 36, oli elegantti ilmestys Toronton filmifestivaaleilla syyskuussa 2012. Uuden Rust & Bone -elokuvansa (alunperin De rouille et d'os) johdosta filmijuhlilla näyttäytyneelle ranskattarelle on jo povattu roolistaan ranskalais-belgialaisessa elokuvassa uutta naispääosan Oscaria.

Yllään Cotillardilla oli Christian Diorin hillitty ja suoraviivainen harmaa, olkaimeton mekko. Veikeät yksityiskohdat – kelta-siniset piikkikärkiset kengät, keltainen manikyyri ja tyttömäinen sivunuttura – viimeistelivät hurmaavan naisen kauniin tyylin.

Marion Cotillard teki kansainvälisen läpimurtonsa esiintymällä laulaja Édith Piafina. Oscar- ja BAFTA-palkittu rooli Pariisin varpunen – Édith Piaf -elokuvassa todistaa, että tästä tähdestä todella on moneksi: elokuvan aikana Cotillard nähdään nimittäin maskeerattuna oman säteilevän ja nuorekkaan ilmeensä sijaan kärsiväksi ja kurttuiseksi vanhukseksi.

Sen lisäksi, että ranskalainen näyttelijätär on esiintynyt monissa kotimaisissa huippuelokuvissa, on hänet nähty myös jättimäisissä Hollywood-tuotannoissa, kuten tuoreimpana vuoden 2012 Batman-elokuvassa Yön ritarin paluu.

Lue myös:


Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja