Mainos

Outoa - Nokia Lumia 900 -lippulaivakännykän hinta poljettiin nolliin USA:ssa

Nokian Lumia 900 -lippulaivapuhelin tulee myyntiin Yhdysvalloissa viikon päästä. Laitteen edullista hintaa on hämmästelty, sillä teleoperaattori AT&T:n kytkypaketin kautta laitteen saa itselleen 100 dollarilla.

Tämä ei ole kuitenkaan vielä mitään verrattuna uusimpiin tarjouksiin: Teknologiasivuistoilla kohistaan nyt tarjouksista, joiden myötä Lumia 900 -mallin omistajaksi pääsee käytännössä ilmaiseksi.

Esimerkkisi PCMag kertoo, että verkkokauppa Amazonin kautta Lumia 900 -kännykän voi ostaa ennakkotilauksella vaivaisella yhdellä pennyllä. Sivustolla todetaan, että tarjouksessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä myyjät tunnetusti houkuttelevat itselleen uusia asiakkaita tämän tyylisillä megatarjouksilla.

Vaikka Lumia 900 maksaisikin vain pennyn, niin asiakas joutuu samalla allekirjoittamaan kahden vuoden palvelupaketin teleoperaattori AT&T:n kanssa. Minimissään tämä tarkoittaa 39,99 dollarin kuukausittaista liittymämaksua ja lisäksi 20 dollarin datapakettimaksua.

Sivuston mukaan kummallista on kuitenkin, että Lumia 900:n hinta on poljettu jo nyt pohjiin, vaikka laitetta ei ole edes vielä myynnissä.

- Applen uusia iPhone-malleja tai kärkiluokan Android-puhelimia ei todellakaan saa ilmaiseksi uuden liittymäsopimuksen kylkiäisinä, todetaan sivustolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.