Mainos

Nokia ryminällä Yhdysvaltoihin: "Sankarikännykälle" historiallisen suuri julkistus

Nokia ja teleoperaattori AT&T ovat ottaneet järeät aseet käyttöön Nokian uuden lippulaivakännykän julkistuksessa.

AT&T kertoo Cnet-sivustolle, että ensi kuun alkupuolella myyntiin tuleva Nokia Lumia 900 -älypuhelin tulee saamaan todella kovan luokan julkistuksen Yhdysvalloissa.

AT&T:n mukaan julkistus tulee olemaan AT&T:n kaikkien aikojen suurin ja se tulee voittamaan laajuudessaan jopa Applen iPhonen julkistuksen.

Nokian lyötävä itsensä läpi USA:ssa nyt

Kampanjaan sijoitetut suunnattomat resurssit korostavat, että Lumia 900 "Amerikanvalloittaja-kännykän" suosio halutaan taata Yhdysvalloissa. Kyseessä onkin monien mielestä nyt se suuri mahdollisuus Nokialle ja koko Windows Phone -alustalle, eikä huteihin juuri enää ole varaa.

AT&T ja Nokia ovat valmistelleet valtavaa televisiokampanjaa iskostaakseen Lumia 900:n kuluttajien tietoisuuteen. Laite tulee olemaan AT&T:n myymälöissä keskipisteenä ja sitä mainostetaan lisäksi mm. massiivisilla julisteilla.

- Tiedät jo ennen kauppaan astumista, että kyseessä on meidän sankaripuhelimemme, toteaa AT&T:n tuotepäällikkö Jeff Bradley.

Lumia 900 -kampanjan uskotaan kestävän kuudesta kahdeksaan viikkoa.

"Nyt mennään suurella mittakaavalla"

Kampanjan kustannuksista ei ole annettu tarkempaa tietoa julkisuuteen. Nokian Yhdysvaltain toimintojen johtaja Chris Weber toteaa Cnetille epämääräisesti, että kampanja on verrannollinen menestyksekkään älypuhelimen tuomiseen markkinoille.

- Astuaksemme takaisin Yhdysvaltain markkinoille meidän on oltava aggressiivisia, kommentoi Weber.

99 dollarin kytkyhinta tekee Lumia 900 -kännykästä AT&T:n kaikkien aikojen edullisimman lippulaivakännykän. AT&T -operaattorilla on tietyn aikaa yksinoikeus Lumia 900:n myyntiin.

- Nyt mennään suurella mittakaavalla. Olemme erittäin toiveikkaita, toteaa Bradley.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.