Outo hiippari seurasi Annimari Kortetta maaottelun jälkeisessä illanvietossa – sitten jouduttiin kutsumaan ambulanssi: "Oloni muuttui äkkiä järkyttävän huonoksi"

11:30
Annimari Korte oli Tulosruudun Viikon vieraana viime syksynä – kuinka pitkään huippuaiturin ura vielä jatkuu ja mitä sen jälkeen?

Annimari Korte kertoi uutuuskirjassaan Annimari Korte – Yli kaikkien aitojen (Tammi) pelottavasta tapahtumasta Suomi–Ruotsi-maaottelun jälkeisessä illanvietossa. 

Annimari Korte on MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelman vieraana torstaina kello 18.00 alkaen. 

Kortteen ja muiden Suomen pika-aitureiden Suomi–Ruotsi-maaottelu sujui hienosti. Korte, Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske ottivat kolmoisvoiton. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Kisapäivän illlasta jäi huonompia muistoja. Kisojen jälkeisessä banketissa joku tuntematon mies seurasi Kortetta pitkin iltaa. Ruotsalainen kiekkojätti Daniel Ståhl huomasi tilanteen ja toimi turvamiehenä. 

– Saattaa olla, että hämärämies onnistui kuitenkin terästämään juomaani tyrmäystipoilla tai vastaavilla. Join koko illan aikana kaksi tai korkeintaan kolme lonkeroa, mutta kesken kaiken oloni muuttui äkkiä järkyttävän huonoksi ja hetken kuluttua olin oksentamassa, Korte kertoi Mika Saukkosen kirjoittamassa elämäkerrassa. 

Korte lähti pois juhlista ja soitti silloiselle maajoukkueen kapteenille Tuomo Saloselle, joka tilasi ambulanssin paikalle. Matka jatkui sairaalaan. 

– Hoitotoimenpiteiden jälkeen oloni alkoi helpottaa ja pääsin aamuksi hotelliini. Samana aamuna kävimme tilannetta läpi, mutta selvyyttä asiaan ei saatu. Eikä kukaan myöskään ollut tuntenut tuota kutsumatonta vierasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja