Oulun Hiirosen taposta epäilty vangittiin – vyyhdissä muitakin rikoksia

Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaismiehen, jota poliisi epäilee Hiirosen kaupunginosassa tapahtuneesta henkirikoksesta.

Oulun Hiirosessa sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi ruumis tämän viikon maanantaina, 21. marraskuuta. Ruumiin löytymiseen liittyi poliisioperaatio.

Oulun käräjäoikeus on vanginnut tänään oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Rikosten epäillyksi tekoajaksi on ilmoitettu edellinen viikko, 14. - 21. marraskuuta.

– Esitutkinnan tämänhetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Vainaja oli poliisin mukaan noin 20-vuotias oululainen nainen. 

Kokonaisuudessa mukana useita rikoksia

Tutkinnassa on poliisin mukaan tekokokonaisuus, jossa epäillään useita rikoksia. 

Poliisi ei kommentoi rikoksesta epäiltyjen henkilöiden määrää, eikä se voi tutkinnallisista syistä kommentoida tarkemmin tekoa tai siihen liittyviä olosuhteita.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäiltyä tappajaa epäillään myös huumerikoksesta, jonka käräjäpäivää ei ole vielä määrätty.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Se kertoo tiedottavansa asiasta lisää sitten, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista. 

Lue myös:

    Uusimmat