Oscar-gaala 2012: Rooney Mara edusti syvään uurretussa kaula-aukossa

Vuoden 2012 Oscar-gaalan punaisella matolla on nähty toinen toistaan upeampia asuja. Yksi illan upeimmista naisnäyttelijöistä on The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan pääosaa näytellyt Rooney Mara.

Rooney Mara, 26, luotti ominaistyyliinsä Oscar-gaalassa 2012. The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvan roolisuorituksella parhaan naispääosan Oscarista kilpaillut nuori ja kirkas Hollywoodin huomioima tähti oli valinnut asukseen Givenchyn vaalean, naisen hoikkaa vartaloa hyväilevän asun, jonka laahus toi asuun näyttävyyttä. Virtaviivaisen ilmeen naisen lookiin toi tiukka linja niin etuhiuksissa kuin kulmakarvoissakin.

Rooney Mara on kertonut pukevansa päällensä juhlallisiin tilaisuuksiin ainoastaan asuja, joita on hyvä pitää päällä. Elokuvansa The Girl With The Dragon Tattoo -ensi-illassa nainen nähtiin hyvin samankaltaisessa lookissa Oscar-gaalan kanssa. Asuja yhdisti avonainen selkä ja tiukka kampaus. Rohkeinta Maran Oscar-asussa oli uskalias ja syvään uurrettu kaula-aukko, joka paljasti naisen rintakehän.

Myös ensimmäistä kertaa Oscar-gaalaan osaa ottanut näyttelijä-malli Milla Jovovich nähtiin samantapaisessa lookissa vaaleassa asussaan ja punahuulissaan.MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde:Just Jared

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja