Osallistu testiryhmään: Lähde ihanalle Helmi-lomalle!

Taivaallinen Helmi-loma on nyt rakennettu! Naisten taivas -kilpailun vastauksista kerätyistä toiveista on koottu hurmaava hemmotteluloma, jonka ihanat Helmi-naiset testaavat ja hiovat huippuunsa, ennen kuin tuote otetaan myyntiin Naantalin kylpylässä. Haluatko sinä mukaan testiryhmään?

Unelmoitko romanttisesta viikonlopusta rakkaasi kanssa? Haluaisitko lähteä ystäväsi kanssa hemmottelulomalle? Tule mukaan Helmen ja Naantalin kylpylän testiryhmään!

Testiryhmäläiset pääsevät testaamaan uutta, ihanaa upeassa Naantalin kylpylässä lauantaina 9.10.2010.

Valitse kahdesta Helmi-lomapaketista suosikkisi. Kerro sitten meille vastauslomakkeessa, kumman Helmi-loman haluat testata ja miksi haluat mukaan testiryhmään. Ilmoita myös oma ikäsi ja kenen kanssa testaisit Helmi-lomaa. Muista laittaa lomakkeeseen kaikki yhteystietosi, myös puhelinnumero, koska ryhmään pääseviin otetaan yhteys puhelimella. Vaillinaisesti täytettyjä lomakkeita emme valitettavasti voi hyväksyä.

Testiryhmään valitaan viisi paria. Kymmenen onnekkaan testaajan joukkoon pääsee erilaisia pariskuntia, ystävyksiä, äitejä ja tyttäriä. Kerro siis, kuka olisi sinun parisi ja kumpaa Helmi-lomaa haluaisitte testata. Voittajat arvotaan kaikkien vastaajien kesken ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Testiryhmään osallistujien täytyy olla 18 vuotta täyttäneitä, koska testattaviin paketteihin kuuluu alkoholitarjoilua.

Itse loma majoituksineen ja hoitoineen on testaajille maksuton. Matkakuluja Naantaliin ei kuitenkaan korvata. Testaajat sitoutuvat saapumaan Naantalin kylpylään 9.10.2010 klo 12 mennessä omalla kustannuksellaan ja osallistumaan lomapaketin mukaiseen ohjelmaan sekä raportoimaan kokemuksistaan Helmen sivuilla testiajan päätyttyä, Helmi-toimituksen ja Naantalin kylpylän antamien ohjeiden mukaisesti.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa ilman eri korvausta. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa . Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy nyt.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja