Mainos

Osallistu Nivean testiryhmään!

Kauniin sävyinen ja tasainen iho on jokaisen naisen unelma. Helmi ja Nivea tarjoavat Meikkivinkin lukijoille mahdollisuuden osallistua testiryhmään, jossa testataan sävyttäviä, ikääntymisen merkkejä vähentäviä päivävoiteita.

Sävyttävä päivävoide on nopea keino hankkia iholle kaunis hehku. Haemme testiryhmään henkilöitä, jotka haluavat kauniin päivetyksen iholleen ja vähentää ikääntymisen vaikutuksia ihollaan.

Testattavana on kaksi tuotetta. antaa energiaa iholle, tasoittaa ja sävyttää. -päivävoide tehoaa kolmella tavalla: piirteitä kohottamalla, sävyttämällä ja valoa heijastamalla.

Testiryhmään 40 naista

Valitsemme testiryhmään 40 yli 30-vuotiasta naista. Jaamme testaajat kahteen ryhmään. Alle 40-vuotiaat saavat testattavakseen NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care -päivävoiteen ja yli 40-vuotiaat NIVEA Expert Lift Perfection -päivävoiteen.

Tule mukaan testaamaan! Testaaja sitoutuu käyttämään tuotetta kahden viikon ajan ja raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla.

Perustele vastauskentässä, miksi juuri sinä olisit halukas testaamaan kyseistä tuotetta. Kerro myös ihotyyppisi. Puutteellisin tiedon tulleita lomakkeita emme valitettavasti huomioi.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

TESTIRYHMÄ ON VALITTU. KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.