Opi nauttimaan kiihkeästä puhelinseksistä

Unohda ujostelu ja säväytä suhdetta pitämällä linjat kuumina.

Erotiikkaa tihkuva ja kiemurtelevaan kliimaksiin johtava puhelinseksi tuntuu toimivan vain elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tosielämässä puhelimessa huokailu ja tuhmien puhuminen saattaa ujostuttaa, mutta näillä nikseillä pääset ujoudesta yli ja alat nauttia.

Phone Sex: Aural Thrills and Oral Skills kirjan kirjoittanut Miranda Austin kirjoittaa savvymiss.comissa, että hyvän puhelinseksin salaisuus on siinä, kuinka taitava kuvailija olet.

“Mitä sulla on päällä” kuulostaa kliseeltä, mutta Austinin mukaan se on toimiva avaus. Kumppanista on seksikästä kuulla, mitä teet itsellesi ja varsinkin jos hän inspiroi sinua puuhissasi. Kerro, mitä sinulla on ylläsi. Kuvaile yksityiskohtia, kerro miltä tuntuu riisua jokainen vaatekappale erikseen. Kuvaile jokainen sormiesi tekemä liike. Jos nyt sattuisit pitämään kulahtaneita verkkareita, voit hieman värittää ja maustaa mielikuvia: kerro, että ylläsi on esimerkiksi punaiset pitsistringit ja niihin sopivat rintaliivit.

Kuvaile, mitä teet itsellesi samalla kun puhutte puhelimessa. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja oikeasti, mutta tietysti se lisää touhuun aitoutta ja nautintoa. Jos puhelimen pitely kädessä tuntuu kömpelöltä, voit laittaa puhelimen kaiuttimelle.

Maalaa kuumia mielikuvia teistä kahdesta tekemässä ihania asioita toisillenne. Sinä tunnet kultasi kehon läpikotaisin: kuvaile, miltä hän näyttää ja mitä teet esimerkiksi huulillasi hänen rintakehälleen tai kuinka suutelet hänen kaulansa kuoppaa, ja kuinka sormenpääsi seikkailevat hänen vatsallaan.

Ole herkkänä ja kuuntele häntä ja hänen reaktioitaan, mikä häntä eniten kiihottaa. Puhelinseksi ei myöskään ole pelkkää puhetta. Hengitys, voihkiminen ja huokaukset puhuvat omaa kieltään.

Entä jos vieläkin nolottaa? Miranda Austin lohduttaa, että ujostelu kuuluu asiaan. Puhelinseksiin kuitenkin tottuu harjoittelemalla. Ja vaikka punastelisit, änkyttäisit ja kuiskaisitkin vain, kumppanisi taatusti kiihottuu siitäkin.

Lisävinkki:

Voit kirjoittaa pienen tarinan rakkaastasi, ja lukea tarinan hänelle puhelimessa. Tarinalla ei tarvitse olla valmiiksi kirjoitettua loppua: se tarjoaa alkupisteen kiihkeälle keskustelulle, ja tarinaa voi jatkaa yhdessä.

MTV3/Helmi

Lähde: Savvymiss.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja