Mainos

Opettajan ja oppilaan yli 20 vuoden suhde päättyi eroon – mies alakouluikäinen seksisuhteen alkaessa

Yhdysvaltalaiset Mary Kay Letourneau ja hänen entinen oppilaansa Vili Fualaau eroavat kaksikymmentä vuotta kestäneestä suhteestaan. 12-vuotta naimisissa olleet ja kahden yhteisen lapsen vanhemmat aloittivat suhteensa Fualaaun ollessa vasta 12-vuotias, Dailymail uutisoi.

Fualaau on hakenut eroa vaimostaan, eivätkä parin lähipiiriläiset usko yhteenpalaamisen todennäköisyyteen.

– Heillä on ollut ongelmia jo jonkin aikaa ja he ovat yrittäneet selviytyä niistä, mutta eivät ole onnistuneet. He ovat silti hyviä vanhempia lapsilleen, pariskunnan lähipiiristä kerrotaan, aikakauslehti Peoplelle.

Eroon ei liity kolmansia osapuolia.

Letourneau ja Fualaau tapasivat ensi kertaa Letourneaun työskennellessä Fualaaun opettajana alakoulun toisella luokalla. Pariskunnan suhde käynnistyi vuonna 1996 miehen ollessa kuudesluokkalainen.

Yli seitsemän vuoden tuomio lapsen raiskaamisesta

Pariskunnan suhteen alkaessa Letourneau oli 34-vuotias naimisissa oleva neljän pienen lapsen äiti. Hänen ja Fualaaun suhteen paljastuttua nainen tuomittiin seitsemän ja puolen vuoden vankeuteen toisen asteen lapseen kohdistuneesta raiskauksesta.

Pariskunta jatkoi suhdettaan naisen vankilatuomiosta huolimatta. Heidän ensimmäinen lapsensa syntyi vuonna 1997, jolloin Letourneau oli takuita vastaan vapautettuna vankilasta.

Pariskunnan toinen lapsi syntyi Letourneaun ollessa vankilassa.

Letourneaun vapauduttua vankilasta pariskunta avioitui vuonna 2005.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.