Huippunäyttelijä Shailene Woodley erosi urheilijarakkaastaan – kihlauksesta vain vuosi

Shailene Woodley ja Aaron Rodgers ovat päätyneet eroon.

Muun muassa Outolintu-trilogiasta tunnettu näyttelijä Shailene Woodley ja amerikkalaisen jalkapallon ammattilaispelaaja Aaron Rodgers ovat eronneet. Pariskunta kihlautui vain noin vuosi sitten.

Erohuhut lähtivät liikkeelle, kun Shailene kuvattiin surffaamassa Malibussa ilman sormusta viime lokakuussa. Kihlasormuksen puuttumisen lisäksi näyttelijä antoi viitteitä erostaan muun muassa kynsilakkavalinnallaan. Kaikki hänen kynnensä oli maalattu vaaleanpunaiseksi lukuun ottamatta nimetöntä sormea, joka oli maalattu mustaksi.

Woodley ja Rodgers viettivät suuren osan viime vuodesta yhdessä, mutta molempien työurat veivät pariskuntaa eri suuntiin. Woodley aloitti loppukesästä tulevan Robots-elokuvan kuvaamisen, kun taas Rodgers palasi Wisconsinin aloittamaan NFL-kauttaan.

– He eivät halua olla erillään liian kauan ja odottavat innolla pääsevänsä takaisin samaan paikkaan, lähde kertoi viime kesänä.

Ei ole selvää, kuinka kauan pariskunta ennätti pitää yhtä.  He kieltäytyivät puhumasta julkisesti romanssistaan ​​vielä vuonna 2020, mutta vuonna 2021 Shailene kertoi The Hollywood Reporterille, että he halusivat tutustua toisiinsa ennen suhteensa julkistamista.

Lähde: E!News

Lue myös:

    Uusimmat