Onnellinen Pixie Lott: Olen liian nuori naimisiin

Laulaja Pixie Lott ei aio pitää mitään kiirettä naimisiinmenon kanssa, vaikka hän uskookin löytäneensä jo mielitietyn, jonka kanssa suhde kestää.

Rakastunut laulajatar, 20-vuotias Pixie Lott aikoo pitää jalkansa visusti maassa onnestaan huolimatta. Oliver Cheshiren kanssa seurusteleva Lott ei aio kiirehtiä naimisiin.

– Me olemme onnellisia. Kaikki on hyvin. Hän on hyvin samanlainen kuin minä. Meillä on samanlainen huumorintaju ja nautimme samoista asioista, Lott hymyilee.

Lott on kuullut vihjauksia kihlauksesta aiemminkin. Laulajatar ei kuitenkaan halua ajatella asiaa ennen kuin on pakko. Vielä hän pitää itseään aivan liian nuorena sitoutumaan avioliittoon.

– Kova painostus on ainakin päällä! En minä osaa vastata kysymykseen ennen kuin minut todella ajetaan siihen tilanteeseen. Sitten kun on sen aika, me pohdimme asiaa. Minun on aivan liian aikaista miettiä avioliittoa. Olen vasta 20-vuotias! Lott hihkui.

Pariskunta ei kiirehdi myöskään yhteenmuuton kanssa. Nuoripari on jo nyt niin tiiviisti yhdessä, etteivät he näe syytä yhteisen asunnon hankkimiseen.

– Näen häntä koko ajan, joten ei se edes muuttaisi mitään, Lott totesi.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: Contactmusic

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja