Onnea! Harvakseen julkisuudessa nähty prinsessa Adrienne täytti kaksi vuotta – tältä hän näyttää nyt

0:44
Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill kertoivat kihlauksestaan vuonna 2012

Prinsessa Madeleinen kuopus vietti maanantaina 9. maaliskuuta syntymäpäiväänsä.

Ruotsin hovissa oltiin jälleen syntymäpäivätunnelmissa maanantaina, kun prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin kuopus prinsessa Adrienne täytti kaksi vuotta.

Prinsessa Madeleine julkaisi Instagram-tilillään kuvan nuorimmaisestaan, jota on nähty julkisuudessa melko vähän, sillä perhe asuu Floridan Miamissa.

– Hyvää syntymäpäivää suloisimmalle pikkusiskolle ja parhaalle tyttövauvalle, Madeleine kirjoitti päivityksessään.

Kuvassa Adrienne poseeraa vaaleassa rantamekossa ja näyttää ruskettuneelta. Pieni prinsessa näyttää tuoreen kuvan perusteella myös perineen selvästi tummemmat piirteet kuin sisaruksensa.

6-vuotiaalla Leonorella ja 4-vuotiaalla Nicolaksella on molemmilla vaaleat, suorat hiukset, kun taas Adriennen hiukset ovat selvästi tummemmat ja kiharat. Toisin kuin sisaruksillaan, pienimmällä prinsessalla näyttää olevan myös ruskeat silmät.

Adrienne syntyi 9. maaliskuuta 2018 Danderydin sairaalassa ja hän on Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä kymmenentenä. 

Kuningas Kaarle Kustaan syksyllä tekemän päätöksen seurauksena prinsessa Adriennella ja hänen sisaruksillaan ei ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia, eivätkä he tulevaisuudessa osallistu hovin edustustehtäviin. Heille jo aiemmin myönnetyt herttuattarien ja herttuan tittelit kuitenkin säilyvät. Adrienne on siis yhä Blekingen herttuatar.

Ruotsin hovissa helmi-maaliskuu on todellista syntymäpäivien sumaa, sillä muutaman viikon sisällä syntymäpäiviään ovat viettäneet Adriennen lisäksi myös isosisko Leonore sekä kruununprinsessa Victorian lapset Estelle ja Oscar.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja