Onko vähän liian turhamaista Cristiano Ronaldo? Supertähdeltä kummastuttava tempaus

Englannin Valioliigassa Manchester Unitedia edustava Cristiano Ronaldo ei ollut tyytyväinen jalkapallosivusto Transfermarktin tekemään arvioon pelaajan nykyarvosta. Supertähti esti lopulta sivuston Instagramissa.

Transfermarkt tekee tilastointia maailman jalkapalloilijoista ja joukkueista. Tilastoista löytyy myös pelaajien sen hetkinen arvo, joka määrittyy eri kriteerein. Ronaldon arvo oli maaliskuussa 2020 noin 75 miljoonaa euroa. Se oli supertähdelle liian alhainen luku, joten hän otti yhteyttä sivustoon.

– Hän lähetti ensin viestin sosiaalisen median tiimillemme. He vastasivat hänelle, selvittivät miksi näin oli ja kertoivat, että Ronaldo oli ikäisissään pelaajissa ylivoimainen ykkönen, Transfermarktin koordinaattori Christian Schwarz sanoi The Athleticille. 

Ronaldo oli niin pettynyt lukemaan, että hän esti Transfermarktin tilin Instagramissa.

– Ikä on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Cristiano Ronaldo on vanha, kuten Lionel Messikin. Heidän arvonsa putoaa iän myötä. Vaikka he olisivat yhtä hyviä kuin kolme vuotta sitten, ovat he silti kolme vuotta vanhempia, Schwarz totesi.

Viimeisin arvio Ronaldon arvosta tehtiin viime joulukuussa. Ronaldolla on nyt arvoa 35 miljoonaa euroa. Kaksi vuotta nuoremmalla Messillä arvo on 60 miljoonaa euroa. Vuoden 2020 alkupuolella Messi oli yli sadan miljoonan euron lukemissa.

Lue myös:

    Uusimmat