Onko tässä vuoden 2019 rohkein hiustrendi? Leikkaa, jos uskallat!

0:32
Videolla näytetään vinkkejä heille, joilla on kiharat hiukset.

Baby bangs -tyylin eli superlyhyen otsatukan ennakoidaan olevan tämän vuoden kuumimpia hiustyylejä.

Vuosi 2019 on jo käynnissä, joten katse on viimeistään tässä vaiheessa syytä suunnata tulevaan vuoteen. Uusi vuosi on myös mainio aika tehdä päivitystä omaan ulkoasuun. Mikäli mietit uutta hiustyyliä, Simplemost.com-sivusto kehottaa miettimään baby bangs -mallia, jota on veikattu yhdeksi tulevan vuoden isoimmista tukkatrendeistä.

Hiustyylissä otsatukka jää reilusti kulmakarvojen yläpuolelle, siis hyvin lyhyeksi. Kyseinen tyylin otti haltuun esimerkiksi Instagram-käyttäjä @monstermanes.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kokeile teko-otsiksella

Vaikka baby bangs -tyylinen kampaus houkuttaisi, saattaa varsinaisen siirron tekeminen tuntua pelottavalta. Otsatukkaa kun ei leikkaamisen jälkeen saa piiloon sivulle, jos tulos ei miellytäkään. Tunnettu hiustyyliekspertti Jen Atkin kertoo, että tyyliä voi testata otsatukkalisäkkeellä.

– Jos ei halua heti leikata otsastukkaa, voi ostaa hiuslisäkeklippejä ja pyytää kampaajaa leikkaamaan ne sellaiseksi, että ne sopivat sinulle. Tämän jälkeen voi kiinnittää ne itse aina, kun sinusta tuntuu, että haluat tyyliisi hieman särmää, Akin kertoo Refinery 29 -sivustolle.

Julkkistyyli jo 60-luvulla

Lokakuussa malli Kaia Gerber näytti esimerkkiä Miu Miu -vaatemerkin kevään 2019 malliston muotinäytöksessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla on tähän tukkaan pakkomielle, hehkutti julkkistylisti Christopher Naselli

Bazaar.com-sivustolle jo tammikuussa 2018.

– Se on täydellinen tapa tehdä kampauksestasi moderni ja näyttää kasvosi. Samaan aikaan se antaa särmää tyyliin, mutta on tosi pehmeä.

Mikäli sinusta tuntuu, että tyylissä on jotain vintage-tyylistä, olet ihan oikeassa. 1960-luvulla näyttelijä Audrey Hepburn ja muut julkkikset tekivät tyylistä suositun. Hepburnin tukkatyyli jäi monen mieleen ikonisessa Aamiainen Tiffanylla -elokuvassa.

Lähteet: Simplemost.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja