Onko tämä ränsistynyt huvila Woodsin vaimon ja lasten uusi koti? Katso kuvat

Tiger Woodsin ruotsalainen Elin-vaimo osti pian miehensä pettämiskohun jälkeen itselleen talon tukholmalaissaaristosta. Uusi huvila näyttää ulkoapäin kaikkea muuta kuin luksusluokan lukaalilta.

Katso Suomen myynnissä olevat miljoonamökitJokakoti.fistä.

Kuvat Elinin talosta näyttävät huvilan olevan kipeästi maalikerroksen jos toisenkin tarpeessa. Puitteet ovat kuitenkin kunnossa. Huvila ja sen ympärillä olevat lukuisat pikkutalot sijaitsevat saaressa, pienen vesimatkan päässä mantereesta. Kiinteistön ympärillä levittäytyy kaunis tukholmalaissaaristo.

Elin Nordegren maksoi huvilastaan vajaat kaksi miljoonaa euroa. Kaupat solmittiin pari viikkoa sen jälkeen, kun aviomies narahti kiinni lukuisista sivusuhteistaan.

Elinin on jo pitkään huhuttu muuttavan perheen kahden pienen lapsen kanssa pysyvästi Ruotsiin, vaikka naisella on myös oma majapaikka lähellä perheen entistä luksushuvilaa Floridassa. Huvilassa on viisi makuuhuonetta ja saman verran kylpyhuoneita. Neliöitä Floridan talossa on hulppeat 550.

Tiger Woods on maailman tunnetuin urheilija, joka on tahkonnut ammattilaisurallaan satoja miljoonia dollareita. Kun Elinin kaupat ruotsalaishuvilasta saivat vahvistuksen, ihmettelivät jenkkilehdet Woodsin vaimon uuden kodin ulkonäköä ja kyselivät, eikö miljoonalla eurolla saa Ruotsissa muka hienompia asuntoja.

Katso Suomen myynnissä olevat miljoonamökitJokakoti.fistä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat