Onko pyörätuolissa istuva nainen vähemmän haluttava? Miehet vastaavat

Miten miehet suhtautuvat pyörätuolissa olevaan naiseen? Selvitimme vastauksen lukijan kysymykseen.

"Onko pyörätuolissa istuva nainen vähemmän haluttava?" kysyy nainen69.

Näin miesraati vastasi:

"Nainen pyörätuolissa voi olla kaunis, mutta haluttava – siis sellainen, kenen kanssa haluaisin harrastaa seksiä –, niin tuskin."
– Mies, 36, avoliitossa

”Kysymykseen liittyy monia kulmia. Minulla ei kokemusta asiasta, mutta koitan ajatella että "mitä jos ois".... Vamman vakavuus varmaan merkitsee jonkun verran. Samoin, onko vamma tullut syntymästä vai onko sairauden tai onnettomuuden tulos. JOS seurustelu alkanut ennen vammautumista, on vain miehen heikkous, jollei seiso naisensa vierellä loppuun asti. VARSINKIN jos naimisiin asti kerennyt. SE, että uskonko pyörätuolissa istuvan naisen tai miehen olevan vähemmän haluttava, todennäköisesti on...Mutta eihän tuolissa istuvakaan rakastu kaikkiin, jotka ei istu tuolissa. ONNEKSI rakkaus on myös aika villi kaveri. Rakkaus ei tunne rajoja. Rakkaus ei näe tuolia vaan ihmisen, vain ihminen näkee tuolin. Jos maailmalla joku rakastuu Eiffeltorniin ja toinen paloautoon niin en näe pyörätuolissa istuvan naisen rakkauselämää mahdottomana. Onneksi meitä ihmisiä on erillaisia. Korvien väli on kuitenkin se tärkein. Voi olla seksikäs pyörätuolissakin. Kehitysvammaiset on asia erikseen, heillä ihan oma rakkausmaailma ja se on hyvin vahva.”
Mies, 47, sinkku

”En näe mitään syytä sille, miksi pyörätuolissa istuva nainen olisi vähemmän haluttavampi kuin joku toinen. Lähinnä tottumattomamman näkökulmasta se voi luoda jonkin verran haasteita käytännön puolesta mutta siihen myös loppuukin.”
Mies, 33, sinkku

"Olen seurustellutkin naisen kanssa, joka on pyörätuolissa. Suurimmat esteet eivät liittyneet missään nimessä seksiin tai fyysiseen kontaktiin."
Mies, 45, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat