Onko povipommi Katie Price löytänyt jo uuden kullan?

Eronnut Katie Price biletti viikonloppuna hevospoolonpelaajien kanssa Sveitsin Klosterissa.

Vaaleaksi viettelijättäreksi muuntautunut glamourmalli Katie Price, 32, vietti aurinkoisen viikonlopun Sveitsin Klosterissa. Viikonlopun aikana järjestetty hevospooloturnaus tarjosi mallikaunottarelle mahdollisuuden esitellä omaa ratsastajille suunnattua mallistoa sekä bilettää kuumien pelaajien kanssa, kertoo Dailymail.

Vasta viime viikon tiistaina eronsa julkistanut glamourmalli lennähti Klosteriin torstaina, ja viihtyi perjantaiyön bilettämässä seurueineen Casa Antica klubilla. Povipommi biletti perjantain ja lauantain välisenä yönä aamu viiteen asti, ja silminnäkijät kertovat Katien iskeneen silmänsä poolonpelaajiin välittömästi.

– Ei uskoisi, että tämä nainen oli juuri eronnut. Hän todella näytti siltä kuin olisi päättänyt pitää hauskaa, ja hän joi sekä tanssi. Hän viihtyi huomion keskipisteenä ja suorastaan heittäytyi kaikkien poolonpelaajien seuraan, Klosterista juoruttiin News of The Worldille.

Myöhemmin viikonloppuna turkiksiin sonnustautunut Katie Price nähtiin tummatukkaisten, salskeiden poolonpelaajien seurueessa pelejä katsomassa.

Iloisesti hymyilevä povipommi poseerasi miesten kanssa yhteiskuvissa ja halusi nähdä, miltä otokset näyttivät. Katie Price on tullut tunnetuksi nopeista käänteistään ja muuttuvista mieskuvioistaan, joten nähtäväksi jää, onko blondilla jo uusi kulta kierroksessa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja