Omenainen maksakastike 4:lle 19.9.2001

Kokkina Petri Kolmonen

300 g maksasuikaleita
2 dl sipulisulppua
1-2 omenaa kuutioituna
2 dl omenamehua
1 dl vettä
30 g voita
1 rkl ohrakasta tai maizenaa
0,.5 dl kermaa
valkopippuria
suolaa
1. Kuullota sipulisulppua voissa pannulla.
2. Lisää pannulle maksasuikaleet ja kypsennä 2 minuuttia.
3. Lisää omenakuutiot pannulle.
4. Lisää omenamehu ja vesi johon on sekoitettu ohrakas.
5. Mausta kermalla, pippurilla ja suolalla.
6. Kiehauta kastike. (HUOM! Liika keittäminen sitkistää maksaa)

Tarjoile perunan tai riisin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja