Omena-purjosilli

  • 1 kg rasvasillifileitä
  • Liemi:
  • 500 g sipulia
  • 50 g rouhittua valkopippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2 dl sokeria
  • 300 g porkkanaviipaleita
  • 1,6 l vettä
  • 4 dl väkiviinaetikkaa
  • 200 g omenaa
  • 100 g purjoa renkaina

Huuhtele ja tarvittaessa liota sillifileet, valuta. Mittaa kattilaan vesi ja muut liemiainekset paitsi etikka, omena ja purjo. Lisää kiehautettuun liemeen etikka. Ota kattilasta pieni määrä etikkalientä ja lisää siihen omenasuikaleet ja purjorenkaat. Jäähdytä molemmat liemet hyvin. Laita sillifileet sipuliliemeen ja anna tekeytyä noin 2-3 vuorokautta. Nosta sillifileet liemestä ja viipaloi tarjoilukulhoon. Laita päälle omena-purjoliemi ja anna vielä tekeytyä muutama tunti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja