Mainos

Omena-purjosilli

  • 1 kg rasvasillifileitä
  • Liemi:
  • 500 g sipulia
  • 50 g rouhittua valkopippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2 dl sokeria
  • 300 g porkkanaviipaleita
  • 1,6 l vettä
  • 4 dl väkiviinaetikkaa
  • 200 g omenaa
  • 100 g purjoa renkaina

Huuhtele ja tarvittaessa liota sillifileet, valuta. Mittaa kattilaan vesi ja muut liemiainekset paitsi etikka, omena ja purjo. Lisää kiehautettuun liemeen etikka. Ota kattilasta pieni määrä etikkalientä ja lisää siihen omenasuikaleet ja purjorenkaat. Jäähdytä molemmat liemet hyvin. Laita sillifileet sipuliliemeen ja anna tekeytyä noin 2-3 vuorokautta. Nosta sillifileet liemestä ja viipaloi tarjoilukulhoon. Laita päälle omena-purjoliemi ja anna vielä tekeytyä muutama tunti.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.