Omakotitalo paloi Ylitorniolla – palopaikalla myös poliisioperaatio, henkilövahingoista ei vielä tietoa

Lapissa Ylitorniolla omakotitalo paloi pahoin tänään iltapäivällä, pelastuslaitos kertoo. Henkilövahingoista ei ole vielä tietoa, ja poliisi tiedottaa onnettomuudesta myöhemmin. Lapin pelastuslaitos ei kommentoi mahdollisista henkilövahingoista.

Onnettomuuspaikalla oli käynnissä myös poliisioperaatio, joka liittyi tulipaloon, kertoo Ilta-Sanomat. Tiedon vahvistaa STT:lle Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Lauri Björninen. Hänen mukaansa paikalla oli useampi poliisipartio, mutta tilanne on nyt palopaikalla ohi.

Raanujärventiellä sijainnut talo kärsi mittavista vahingoista, mutta ei palanut kivijalkaan asti, Björninen kertoo. Sammutustyöt olivat päättyneet kello puoli kuuden aikaan alkuillasta.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa, ja pelastuslaitoksen mukaan poliisi kommentoi asiaa myöhemmin.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tulipalosta hieman ennen puoli kahta iltapäivällä. Yksiköitä hälytettiin Ylitornion lisäksi Pellosta, Karungista ja Ruotsin Övertorneålta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja