Olympiavoittaja syttyi Mike Tysonin tempauksesta – 13 vuoden jälkeen alkaa tapahtua: "Voin tehdä sen"

1:20
Näin Mike Tyson poseerasi paluuottelunsa punnitustilaisuudessa marraskuussa.

Nyrkkeilylegenda Oscar De La Hoya on tekemässä paluun kehään 13 vuoden tauon jälkeen. Hän kiittelee asiasta Mike Tysonia.

Nyrkkeilyhistorian maineikkaimpiin ottelijoihin lukeutuva Mike Tyson otteli viime marraskuussa ensimmäistä kertaa sitten 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen puolivälin, kun hän kohtasi 54-vuotiaana 51-vuotiaan Roy Jones juniorin näytösottelussa Los Angelesissa.

Nyrkkeilyn olympiavoittaja, kuuden eri painoluokan maailmanmestaruutta juhlinut Oscar De La Hoya, 48, on puolestaan ottelemassa oman paluuottelunsa tulevana kesänä. Viimeksi vuonna 2008 otellut De La Hoya on kertonut, että hänen paluuottelunsa tapahtuisi 3. heinäkuuta.

De La Hoya oli viikonloppuna kommentoimassa Steve Cunninghamin ja Frank Mirin välistä ottelua Atlantassa ja sanoi tuolloin, että aikoo nyrkkeillä paluumatsissaan ”kaikkein parasta” vastaan.

De La Hoya selvitti osoittavansa omalla paluullaan kunniaa yhdysvaltalaismaanmiehensä Mike Tysonin vastaavalle teolle.

– Mike Tyson. Mike Tyson, rakastan sinua. Rakastan sinua, Mike Tyson, hän pudotteli Talksportin mukaan.

– Mike Tyson, rakastan sinua, koska inspiroit minua 56-vuotiaana (toim. Huom. 54-vuotiaana). Sait minut tuntemaan, että voin tehdä sen. Näytit upealta, olit upea, ja nyt on minun vuoroni.

De La Hoyan edellinen ottelu joulukuussa 2008 päättyi tappioon filippiiniläislegenda Manny Pacquaioa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja