Olympiatähti jäi julmasti kakkoseksi koiralleen – some hullaantui miehen reaktiosta

Freestylelaskija Gus Kenworthyn koira pesi miehen tyyliäänestyksessä.

Sotshin olympialaisten slopestyle-kilpailussa hopeaa voittanut freestyle laskija Gus Kenworthy sai kylmää kyytiä koiraltaan. Kenworthy julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa koiransa Birdien kanssa, laskija on pukenut itsensä ja koiransa samanlaiseen kaulahuiviin.

Kuvan ohessa Kenworthy kertoi US Weekly -lehden äänestyksestä, jossa äänestetään kahden samaan asusteeseen pukeutuneen julkimon välillä ja päätetään, kumpi pukeutui asusteeseen paremmin. Sata prosenttia US Weeklyn lukijoista oli sitä mieltä, että Kenworthyn koira Birdie näytti kaulahuivissa isäntäänsä paremmalta.

– Keräilen itseäni, kun kuulin, että sata prosenttia US Weeklyn lukijoista äänesti, että tämä Ralph Laurenin huivi puki koiraani paremmin, Kenworthy kirjoitti leikkimielisesti.

Birdie on Kenworthyn toinen koiranpentu. Freestyle-laskija toi Korean olympialaisista mukanaan Beemo-koiran, joka menehtyi traagisesti vain parin kuukautta adoptoimisesta.

Kenworthy nousi kuuluisuuteen Sotshin olympialaisista. Seuraavana vuonna hän paljasti ESPN-lehden kannessa olevansa homoseksuaali. Tämä teki Kenworthysta ensimmäisen avoimesti homoseksuaalin extreme-urheilijan.

Lue myös:

    Uusimmat