Olympialaisiin valmistautuva Matti Mattsson sai poikkeusluvan – yksinoikeus uimahallin käyttöön

Uimari Matti Mattsson on saanut erityisluvan käyttää Harjavallan uimahallia harjoitteluunsa.

Tokion olympialaisten järjestäjät tähtäävät edelleen siihen, että olympiakisat päästään kilpailemaan Tokiossa heinä-elokuussa, koronaviruspandemian aiheuttamasta epävarmuudesta huolimatta.

Näin ollen olympialaisiin tähtäävien urheilijoiden on harjoiteltava sillä ajatuksella, että olympiamitaleista taistellaan suunnitellusti.

Uimari Matti Mattsson on rikkonut Tokioon vaadittavan tulosrajan ainoana suomalaisena, joten hänen harjoittelunsa on tällä hetkellä olympialaisiin valmistautumista.

Mattsson on harjoitellut tähän saakka porilaisen kerrostalon kellarin 7-metrisessä altaassa, mutta nyt rintauintispesialistin harjoitteluun on tullut merkittävä helpotus.

Mattssonin manageri Sami Hautaniemi vahvistaa MTV Urheilun tiedot siitä, että Mattsson on saanut erityisluvan käyttää Harjavallan uimahallia harjoitteluunsa. Uimahalli on muilta käyttäjiltä suljettu hallituksen ohjeistusten mukaisesti, mutta Mattssonin mahdollisuus käyttää hallia on käsitelty yhdessä aluehallintoviraston kanssa.

– Iso kiitos Harjavallan kaupungille, tämä on tärkeä mahdollisuus Matille, Hautaniemi sanoo.

Harjavallan uimahallissa on 25-metrinen allas, joten aivan olympiapuitteisiin Mattsson ei pääse, mutta kyseessä on ehdottoman tärkeä parannus harjoitusolosuhteisiin.

26-vuotias Mattsson on saavuttanut urallaan pitkän radan uinneissa MM-pronssia Barcelonassa 200 metrin rintauinnissa vuonna 2013.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja