Olivia Wilde kertoo mielipiteensä House-tähdestä

Olivia Wilde kertoo, millaista työtä House-sarjan kuvaaminen on. Lisäksi hän hehkuttaa sarjan päätähteä Hugh Laurieta. Huomio! Saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Thirteen-nimistä lääkäriä Housessa näyttelevä Olivia Wilde puhui tiedotustilaisuudessa roolihahmonsa salaisuuksista ja House-tähti Hugh Laurien charmista. Asiasta kirjoitti Buzzsugar.com.

Wilde ei aluksi tiennyt, kauanko olisi mukana Housessa. Hänen roolihahmonsa Thirteen kilpaili paikasta tohtori Housen tiimissä samalla kun Wilde taisteli vakinaisesta työpaikasta. Oliko näyttelijöiden kesken kilpailuhenkeä?

– Päätimme todella aikaisin, että paras tapa käsitellä selvästi valloillaan olevaa kilpailuhenkeä oli jatkuva vitsailu. Oli mahtavaa, että kaikilla oli rentoutunut ja turvallinen persoona, joten kissatappelua ei ollut. Olimme shokissa, sillä olimme varmoja, että esiin tulisi pettymyksiä ja kateutta, mutta näin ei ollut, sillä kaikilla oli mahtava huumorintaju,

Wilde kehui vuolaasti kollegaansa Hugh Laurieta, joka näyttelee pääroolia Housessa.

– Olin kauhuissani ensimmäisenä päivänäni, koska hän on upea ja hän oli samantien aseistariisuva... Vaikka hän on loistava tekemään draamaa, on hänellä mahtava huumorintaju ja lempeä sydän, joka leviää huoneeseen. Se pehmitti minut samantien ja teki oloni mukavaksi. Kykenin tehdä hänen kanssaan kahdenkeskisiä kohtauksia, vaikka aluksi pelkäsinkin sitä, koska luulin että pilaisin ja tuhoaisin kohtauksen myös hänen osaltaan. Mutta hän ei olisi voinut olla rohkaisevampi, Wilde kehuu.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja